Stijn Peter Scholten

SPS Studio

Over Ons

Hoi, ik ben Stijn Scholten, of beter gezegd wij zijn Stijn Peter Scholten; één team aan toegewijde communicatie- en beeldmakers sinds 2017. Hoewel alles begon bij de fascinatie voor beeld van slechts 1 man, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig team aan diverse disciplines rondom film. Van idee tot aan geluid, licht, beeld, edit en post-productie staan wij klaar om aandacht op jullie product, service, bedrijf of merk te richten. Aangenaam kennis te maken. Aangenaam sprekend beeld te maken!

EEN greep uit de bedrijven

die je voor gingen

Ons Team

Ons team, een dynamische groep creatieve professionals, gepassioneerd over het vertellen van verhalen . Met diverse talenten en expertise creëren we unieke, boeiende films die het publiek aandacht geeft die het verdient.

Stijn Scholten

Stijn Scholten

Eigenaar, DOP, Editor, Animator, Producent, Colorrist

Ruben Heerings

Ruben Heerings

Art-director, Regieseur, Copy writer

Dick Klabbers

Dick Klabbers

Geluidsman, live/video/geluid techniek

Wilfred Chevalking

Wilfred Chevalking

Gaffer, Fotograaf

Benny Bos

Benny Bos

Editor, cameraman

Barry Jonas

Barry Jonas

Geluidsman, Gaffer, live/video/geluid techniek

Ivo konsten

Ivo konsten

Editor, cameraman, Podcast tech,

Gio Gierdharie

Gio Gierdharie

Drone piloot

Tom Siebes

Tom Siebes

Visagie

Mailo

Mailo

Chief happiness manager

Onze Thuisbasis

De SPS Studio is de bruisende plek waar onze creatieve visies werkelijkheid worden en transformeren tot echte films. Hier hebben we onze edit suites, een vergaderruimte, een kleine filmstudio en een podcastruimte. Het is een levendige omgeving waar altijd iets te beleven valt. Je vindt ons in het bedrijfsverzamelpand op Bijsterhuizen 2414 in Wijchen.

Kantoor

Ons kantoor is de creatieve kern van Stijn Peter Scholten. Hier ontvangen we klanten voor kennismakingsgesprekken en demo’s, en brainstormen we over nieuwe projecten. Het is ook de plek waar onze ideeën tot leven komen en waar we onze producties plannen. Na het filmen werken we hier aan het eindproduct, waaronder monteren, geluids design, VFX-compositing, motion graphics-design en kleurcorrectie.

De Studio

In onze filmsstudio gebeurt van alles voor verschillende producties. We passen de studio aan in verschillende settings om de juiste sfeer te creëren voor elke productshoot. Met een breed assortiment aan licht en attributen bij de hand, zijn we goed voorbereid.

Een van onze handige tools is onze robotische camerakop, die geprogrammeerd kan worden voor precieze bewegingen op vier assen. Dit is vooral handig voor shots waar precisie essentieel is.

Waneer er gedraaid word voor grote films op locatie komt het regelmatig voor dat er specifieke shots in onze studio gedraaid worden. Dit kan zijn omdat het op locatie te veel tijd kost of omdat de omstandigheden niet geschikt zijn, bijvoorbeeld vanwege lichtcontrole. Onze studio biedt dan de perfecte oplossing om die specifieke shots te realiseren.

We maken ook gebruik van onze studio voor zogenaamde “talking heads” voor uitlegfilms, waarbij we later animatie toevoegen om complexe onderwerpen uit te leggen. Deze films zijn vaak onderdeel van een e-learning of educatieve serie. Dit soort films worden ook wel explainers genoemd.

Kortom, onze studio is een fijne plek waar we met veel aandacht werken aan het maken van beeld, allemaal in eigen huis.

Alles begint met een goed gesprek!

Benieuwd hoe wij jullie bedrijf vooruit kunnen helpen met de aandacht van film? Neem contact op met ons voor een kennismakingsgesprek of showcase-afspraak. 

13 + 4 =