” Groet voor de feestdagen”

2019

Universiteit Leiden

Honours Academy groet voor de feestdagen

Dit jaar kwam Honours Academy van universiteit Leiden met de vraag om een animatie te ontwerpen voor de feestdagen. Jarenlang verstuurde de universiteit een een traditionele kaart. Dit jaar kwam daar verandering in.
SPS Studio heeft een zogenoemde Morph animatie ontworpen.  Een morph animatie is een animatievorm waar het ene object overvloeit in het andere object. De feestelijke boodschap is gericht aan alle docenten en betrokken externe partijen die samen het Honours onderwijs mogelijk maken.
In de animatie zijn de diverse faculteiten verwerkt doormiddel van het gebruik van diverse herkenbare symbolen. Deze symbolen worden gebruikt in de communicatie naar studenten en docenten. Naast het gebruik van symbolen hebben wij ook diverse ontwikkelingen en partijen teruglaten komen in de animatie. Denk hierbij aan belangrijke partijen zoals de politie en de Nationale Spoorwegen (NS), maar ook nieuwe trends zoals virtual reality. De animatie wordt feestlijk en herkenbaar afgesloten met een hoop vuurwerk en een herkenbare illustratie van het gebouw waarin de Honours Academy is gehuisvest.

Wil je meer SPS Studio zien?

Peated Rum PRE Order

Het portret van Ruud Peters

Menu