“Bereiding animaties Annabel food”

2019

Amazon

Bereiding animates

Het label richt zich op de doelgroep vrouw tussen de 30 – 50 jaar met kinderen wat graag aan yoga doet. Hierbij is minder tijd in de keuken en meer tijd doorbrengen aan de eettafel met het gezin erg belangrijk. Oftewel quality time met geliefde is erg belangrijk. Daarom is deze product lijn gezond en makkelijk te breiden binnen slechts 8 minuten.

Om deze producten op Amazon te promoten hebben wij hier een reeks kook animatie bijgemaakt zonder geluid. Elk gerecht heeft zijn eigen kook animatie waarin stapsgewijs afgebeeld wordt hoe snel en simpel de gerechten te bereiden zijn.  De Animatie stijl is sfeervol en huiselijk Waar de creatieve en-yoga accenten na voren komen. Hierdoor kan de kijker (doelgroep) zich verplaatsen in het product om deze producten zelf te gaan klaar maken.

Social media formaat

De films van Annabel Food hebben wij ook in een social media formaat mogen vormgeven. Hier zijn ook kook geluiden aan toegevoegd voor een extra beleving.

 

www.annabelfood.com

Annabel food.com is de landingspagina van de verschillende Annabel producten. Hier vind je alle productinformatie en natuurlijk de animaties. Deze landsinspagina hebben wij ook mogen realiseren. Hier hebben wij de vormgeving vanuit de animaties door vertaalt in de diverse webpagina’s. Het label zal in 5 landen verkocht worden daarom hebben wij de landingspagina in 5 talen gecodeerd.

Spsstudionl Spsstudio GIF

Wil je meer SPS Studio zien?

Peated Rum Teaser 2020

Het Jofel brood bij Bakkerij Scholten

Menu